Курсова робота на тему: "Технологія виробництва питних вершків" написана та захищена в 2015 р. на відмінно
ЗМІСТ
РОЗДІЛ І. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА 3
РОЗДІЛ ІІ. РОЗРАХУНКОВА ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА.
2.1. Технологічна схема 6
2.2. Опис технологічної схеми 7
2.3. Опис основних операцій з обладнанням 8
2.4. Вимоги до сировини 10
2.5. Вимоги до готового продукту, згідно дотримання ДСТУ 13
2.6. Методи визначення основних показників готового продукту 14
2.7. Схема апаратна 16
2.8. Опис пакування продукту з вказанням фасувального устаткування 18
РОЗДІЛ ІІІ. БЕЗПЕЧНІ ПРИЙОМИ ПРАЦІ. НАУКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ 22
ВИСНОВОК 24
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 25
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|