Технологія приготування торт бісквітний фруктовий, булочки здобні дипломна
ЗМІСТ
Вступ. Чому я обрала дані вироби 3
Розділ І. Основні напрямки розвитку хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в галузі народного господарства 5
Розділ ІІ. Передові методи праці. Нова технологія 10
2.1. Технологія приготування торту бісквітного фруктового 14
2.2. Технологія приготування булочок здобних 17
2.3. Організація роботи цехів 20
2.4. Прогресивні пристрої, обладнання, інструменти, які використовують при виробництві кондитерських і хлібобулочних виробів 24
2.5. Охорона праці 29
Висновок 33
Список використаної літератури 34
Додатки 36
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|