Технологія приготування страви з цілої риби, приготування вафельного тіста дипломна
ЗМІСТ
Розділ 1.
1.1. Чому я обрала дану тему 3
Розділ 2. Безпечні прийоми праці, раціональна організація робочих місць.
2.1. Передові методи праці. 9
2.2. Технологія приготування страв з цілої риби 12
2.3. Технологія приготування вафельного тіста 14
2.4. Прогресивні інструменти та пристрої 19
Розділ 3. Організація робочих місць та безпечні прийоми праці.
3.1. Безпечні прийоми праці. 29
3.2. Організація роботи рибного цеху 33
3.3. Організація роботи гарячого цеху 38
3.4. Організація роботи кондитерського цеху 40
3.5. Вимоги до особистої гігієни та промислової санітарії 43
Висновок 48
Список використаної літератури 49
Додатки 51
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|