Технологія приготування хлібобулочних, борошняних виробів«Крендель з маком», «Марцепан» дипломна
Зміст
Розділ I. Основні напрямки розвитку хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в галузі народного господарства……………………3
Розділ II. Передові методи праці. Нова технологія……………………………5
2.1 Технологія приготування «Крендель з маком»………...............5
2.2 Технологія приготування пісочного виробу «Марцепан»……………….7
2.3 Організація роботи цехів………………………………………………….....11
2.4 Прогресивні пристрої, обладнання інструменти, які використовуються в хлібобулочних і кондитерських цехах………………………………………..15
2.5 Охорона праці……………………………………………………………….....24
2.6 Література……………………………………………………………………...28
Додатки……………………………………………………………………………..29
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|