Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього дипломна
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ І. Характеристика кондитерської промисловості.
1.1. Значення в харчуванні борошняних кондитерських виробів 5
1.2. Організація робочого місця 11
1.3. Дотримання санітарних вимог при приготуванні борошняних виробів 16
Розділ ІІ. Приготування дріжджового тіста.
2.1. Способи приготування дріжджового тіста 22
2.2. Розробка дріжджового тіста. 30
Розділ ІІІ. Формування і випікання виробів із дріжджового тіста.
3.1. Вимоги до якості страв із дріжджового тіста, умови та термін зберігання. 33
3.2. Вергуни. 36
3.3. Приготування біляшів. 39
3.4. Приготування пиріжків смажених. 41
3.5. Приготування пончиків. 43
Висновки 46
Список використаної літератури 48
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|