Технологія приготування цибулевого хліба, торта сирного з кавою дипломна
ЗМІСТ
Розділ 1 6
1.1. Чому я обрала дану тему 3
1.2. Основні напрямки розвитку хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів 4
Розділ 2 10
2.1. Передові методи праці. Нова технологія 11
2.1.1. Технологія приготування цибулевого хлібу з спеціями 14
2.1.2. Технологія приготування торту сирного з кавою та чорносливом 16
2.2. Організація роботи цехів 18
2.3. Прогресивні пристрої, обладнання, інструменти, які використовують при виробництві кондитерських і хлібобулочних виробів 22
2.4. Охорона праці 30
Висновок 34
Список використаної літератури 35
Додатки 37
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|