Технологічний процес удосконалення виготовлення овочевих страв в їдальнях дипломна
ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНИЙ ОГЛЯД СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ З ОВОЧІВ В ЇДАЛЬНЯХ
Значення овочевих страв в харчуванні людини
Огляд сучасних літературних джерел з питання виготовлення страв з овочевої продукції
Висновки по Розділу 1
РОЗДІЛ 2 АНАЛIТИЧНА ЧАСТИНА
2.1 Характеристика досліджуваного закладу
2.2 Аналіз існуючих технологій в їдальнях
2.3 Вимоги до якості готових овочевих блюд
Висновки по Розділу 2
РОЗДІЛ 3 РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ ЗАХОДІВ ВИВЧАЄМОЇ ПРОБЛЕМИ
3.1 Розробка нової технології страви з овочів рагу «Літо»
3.2 Характеристика сировини для нової технології страв з овочевої продукції
3.3 Перевага хімічних та смакових якостей нової технології приготування овочевої страви рагу «Літо»
3.4 Технологiчна схема та карткa приготування рагу «Літо»
3.5 Овочеві страви виготовляємі у їдальні «Cоняшник»
Висновки по Розділу 3
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОІЇ ЛІТЕРАТУРИ
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|