Курсова робота на тему: Ресторанні послуги і ресторанне господарство України, написана та захищена в 2015 р. на відмінно
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ПОНЯТТЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ.
1.1. Суть поняття ресторанного господарства 5
1.2. Види та класи закладів ресторанного господарства 9
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У РЕСТОРАНІ «ХУТІР».
2.1. Вивчення організаційної структури ресторану «Хутір» 16
2.2. Дослідження організації обслуговування відвідувачів у ресторані «Хутір» 18
2.3. Якість обслуговування відвідувачів у ресторані «Хутір» 24
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У РЕСТОРАНІ «ХУТІР».
3.1. Запровадження новітніх методів обслуговування у ресторані «Хутір» 28
ВИСНОВКИ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
ДОДАТКИ 36
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|