Виробнича потужність та пропускна спроможність підприємства ресторанного господарства - курсова робота написана та захищена в 2015 р. на відмінно
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЧОЇ ПОТУЖНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
1.1. Поняття про виробничу потужність та пропускну спроможність 5
1.2. Етапи виробничої спроможності та пропускної спроможності 10
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ПРОПУСКНОЇ СПРОМОЖНОСТІ ТА ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ У КАФЕ-БАРІ «ЩЕДРИЙ ГОРЩИК».
2.1. Характеристика діяльності кафе-бару «Щедрий горщик» 18
2.2. Вивчення основних елементів пропускної спроможності та виробничого процесу у кафе-барі «Щедрий горщик» 24
2.3. Вивчення ефективності виробничого процесу у кафе-барі «Щедрий горщик» 26
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПОТУЖНОСТІ ТА ПРОПУСКНОЇ СПРОМОЖНОСТІ У КАФЕ-БАРІ «ЩЕДРИЙ ГОРЩИК».
3.1. Переоснащення матеріально-технічної бази кафе-бару «Щедрий горщик» як пріорітетний напрямок розвитку підприємства 24
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ДЖЕРЕЛ 38
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|