Курсова робота на тему: "Організація обслуговування іноземних туристів у ресторанах" написана та захищена в 2015 р. на відмінно
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У РЕСТОРАНІ.
1.1. Теоретичні аспекти обслуговування іноземних туристів у закладах ресторанного господарства 5
1.2. Особливості організації харчування іноземних туристів 7
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У РЕСТОРАНІ «ХУТІР».
2.1. Вивчення підготовчого процесу до обслуговування туристів у ресторані «Хутір» 12
2.2. Дослідження обслуговування іноземних туристів з різних країн світу у ресторані «Хутір» 16
2.3. Вимоги до обслуговуючого персоналу ресторану «Хутір» 24
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ У РЕСТОРАНІ «ХУТІР».
3.1. Українська гостинність – основний секрет успіхів у обслуговуванні іноземних туристів 28
ВИСНОВКИ 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
ДОДАТКИ 38
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|