Дипломна: Телятина під вершковим соусом із овочами та рисом
Дипломна написана у 2017 р та захищена на "відмінно"
ПЛАН
РОЗДІЛ І
1.1. Вступ 3
РОЗДІЛ ІІ РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІНИЙ
2.1. Опис страви 7
2.2. Особливості приготування телятини з рисом та овочами 8
2.3. Особливості приготування вершкового соусу 15
2.4. Вимоги до якості м'ясних страв та соусів 18
2.5. Правила оформлення столу та подача страви 21
2.6. Прогресивні інструменти, пристрої, обладнання 24
РОЗДІЛ ІІІ. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ 26
ВИСНОВОК 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35
ДОДАТКИ 37
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 100 грн.
|