Дієтична їдальня, гарячий цех на 50 місць в м. Коломия дипломна
ЗМІСТ
ВСТУП ...................................................................................... 4
ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ................................... 5
РОЗРАХУНКОВО-ПОЯСНЮВАЛЬНА ЧАСТИНА:
Характеристика підприємства.............................................. 7
Визначення виробничої програми підприємства............................ 8
Призначення проектованого цеху та режим його роботи.............. 11
Складання виробничої програми цеху та розрахунок сировини.. 14
Технологічні карти та прейскуранти постійно діючих цін........... 21
Лінії обробки окремих видів продуктів.......................................... 22
Графіки реалізації страв................................................................... 25
Розрахунок і відбір механічного обладнання................................. 27
Розрахунок і відбір теплового обладнання.................................... 28
Розрахунок чисельності виробничих працівників..................... 31
Розрахунок та підбір немеханічного обладнання.......................... 33
Підбір інвентаря, посуди, інструменту........................................... 35
Розрахунок площі цеху..................................................................... 48
Функціонлаьний взаємозв'язок приміщень в дієтичній столовій... 49
Організація праці в цеху..................................................................... 50
ВИСНОВОК....................................................................................... 51
ЛІТЕРАТУРА............................................................................... 52
ГРАФІЧНА ЧАСТИНА.............................................................. 53
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|