Банкет. Святкування Нового року дипломна робота
ЗМІСТ
Розділ І. Загальна частина.
1.1. Характеристика банкету 3
1.2. Сучасні тенденції в сервіровці столів 5
Розділ ІІ. Розрахунково-технологічна частина.
2.1. Порядок приймання замовлень для обслуговування 7
2.2. Меню. 9
2.3. Розрахунок столового посуду, приборів, білизни. 18
2.4. Сервіровка столів. 22
2.5. Процес обслуговування банкету. 29
Розділ ІІІ. Мінеральні води, їх виробництво і асортимент. Приготування змішаних напоїв з використанням мінеральних вод. 34
Розділ ІV. Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, електробезпеки, виробничої санітарії, та особистої гігієни офіціанта, бармена. 40
Розділ V. Вирішення виробничих ситуацій при обслуговуванні відвідувачів 47
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|