Банкет. Святкування Нового року 65 чоловік дипломна
ЗМІСТ
Розділ І. Загальна частина.
1.1. Характеристика банкету 3
1.2. Сучасні тенденції в сервіровці столів 4
Розділ ІІ. Розрахунково-технологічна частина.
2.1. Порядок приймання замовлень для обслуговування 7
2.2. Меню. 9
2.3. Розрахунок столового посуду, приборів, білизни. 18
2.4. Послідовність сервіровки столів. 22
2.5. Процес обслуговування банкету. 29
Розділ ІІІ. Кріплені десертні вина і їх виробництво Асортимент змішаних напоїв з використанням кріплених десертних вин. . 34
Розділ ІV. Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, електробезпеки, виробничої санітарії, та особистої гігієни офіціанта, бармена. 40
Розділ V. Вирішення виробничих ситуацій при обслуговуванні відвідувачів. 47
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|