«Банкет-фуршет "Прощавальний шкільний бал" на 211 осіб дипломна
Вступ
1. Пояснювальна записка
1.1 Площа обґрунтованої теми
1.2 Описання інтер’єру торгівельного залу
1.3 Визначення форменого одягу обслуговуйочого персоналу
2.Розрахункова частина
2.1 Прийняття замовлення
2.2 Меню,карта напоїв
2.3 Розрахунок кількості обслуговуйочого персоналу
2.4 Розрахунок площі торгівельного залу
2.5 Розрахунок кількості меблів
2.6 Розрахунок столового посуду,приладів
2.8 Підготовка торгівельного залу до обслуговування
2.8.1 Розподіл обов’язків між офіціантами по підготовці торгівельного залу
2.8.2 Оформлення столів
2.8.3 Сервірування столів
2.9 Організація музичного обслуговування
3.Графічна частина
3.1 План розміщення торгових приміщень
3.2 Компановка торгівельного залу з устаткуванням та меблями
3.3 Схема сервіровки столу
Висновки
Список використаної літератури
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|