Банкет-чай дипломна
ЗМІСТ
Розділ І. Загальна частина.
1.1. Характеристика банкету 3
1.2. Сучасні тенденції в сервіровці столів 4
Розділ ІІ. Розрахунково-технологічна частина.
2.1. Порядок приймання замовлень для обслуговування 6
2.2. Меню. 11
2.3. Розрахунок столового посуду, приборів, білизни. 12
2.4. Послідовність сервіровки столів. 17
2.5. Процес обслуговування банкету. 17
Розділ ІІІ. Описати лікери і їх виробництво. Асортимент приготування змішаних напоїв на основі лікерів 22
Розділ ІV. Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, електробезпеки, виробничої санітарії, та особистої гігієни офіціанта, бармена. 34
Розділ V. Вирішення виробничих ситуацій при обслуговуванні відвідувачів 41
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|