Курсова робота: Правове забезпечення виробництва високоякісних та екологічно безпечних продуктів харчування
- написана та захищена в 2016 р. на відмінно.
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ОСНОВИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ.
1.1. Нормативно-правове регулювання виробництва екологічно безпечних продуктів харчування 5
1.2. Нормативні вимоги до стану грунтів при виробництві екологічно безпечних продуктів харчування 9
РОЗДІЛ 2. ПРАВОВІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ВИСОКОЯКІСНИХ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ.
2.1. Правове забезпечення виробництва органічних продуктів харчування 17
2.2. Правила та методи виробництва органічної продукції 22
2.3. Вимоги до земель для виробництва високоякісних продуктів харчування та підтвердення відповідності виробництва 26
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ДЖЕРЕЛ 33
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|