Характеристика оздоблювальних напівфабрикатів. Бенкетні страви дипломна
Технологія приготування «Риба в тісті кляр» дипломна
Весільна зачіска на довгому волоссі з декоративним плетінням дипломна
Курсова: Інформаційно-документаційна діяльність у сфері управління
Технологія приготування солодких страв дипломна
«Банкет-фуршет "Прощавальний шкільний бал" на 211 осіб дипломна
Оформлення технологічних карток. Торти. Практична робота
Хімічна завивка непрямим способом за допомогою спіральних бігудів дипломна
Архівна справа Козацько-гетьманської України: Курсова робота
Управління персоналом підприємства дипломна робота
Організація технологічного процесу приготування бенкетних страв і закусок дипломна
Дослідження якості персоналу підприємства дипломна
Подагра наукова робота