Збут готової продукції на підприємстві (курсова)
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ І. Аналіз
стану торгівлі як комерційної діяльності в ринкових умовах.
1.1. Торгівля як галузь народного господарства 5
1.2. Структура торговельного підприємства 6
1.3. Правове регулювання торгівельної діяльності
підприємства 8
Розділ ІІ. Сутність і організація збуту готової продукції на
підприємстві.
2.1. Концепція збуту і планування збуту 11
2.2. Канали розподілу товарів 16
2.3. Методи стимулювання збуту 21
Розділ ІІІ. Основні напрями вдосконалення збутової
діяльності підприємств в Україні.
3.1. Удосконалення форм і методів торгівлі 28
3.2. Збутові стратегії підприємства 32
Висновки 36
Список використаних джерел та літератури 38
Додаток 40
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн. 
|