Теорія виробництва. Ефективність у виробництві (курсова)
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1. Виробництво та ефективність його діяльності, як
ключові чинники господарювання.
1.1. Теоретико-організаційні аспекти виробництва.
1.1.1. Теорії
виробництва 5
1.1.2. Виробнича функція, як теоретична основа виробництва 8
1.2. Параметри визначення ефективності діяльності
підприємства 11
1.3. Сучасні теорії виробницва 15
Розділ 2. Процес виробництва на підприємстві ТОВ
"Хмельницький хлібокомбінат" та визначення ефективності його
діяльності.
2.1. Техніко-економічна характеристика підприємства ТОВ
"Хмельницький хлібокомбінат" та результати його діяльності 18
2.2. Параметри ефективності господарювання підприємства 21
Розділ 3. Фактори підвищення ефективності у виробництві.
3.1. Резерви та шляхи підвищення ефективності діяльності
підприємства 28
3.2. Нові технології (інновації) як метод підвищення
ефективності у виробництві 31
Висновки 36
Список використаних джерел 39
Додатки 42
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн. 
|