Організація обслуговування в барах при ресторанах дипломна
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти організації обслуговування в барах при ресторанах, готелях, а також в різних видах транспорту.
1.1. Організація харчування туристів в подорожі та загальні відомості про бари 6
1.2. Загальна характеристика організації процесу обслуговування в барах та його матеріально-технічне забезпеченння 12
Розділ 2. Досвід організації роботи обслуговування в барах при ресторанах.
2.1. Характеристика комплексу послуг закладів ресторанного господарства 15
2.2. Можливий варіант устаткування бару в ресторані 20
Розділ 3. Організація обслуговування в барах при готелі 24
Розділ 4. Організація обслуговування в залізничних барах 28
Розділ 5. Особливості обслуговування пасажирів в аеропортах і літаках 31
Розділ 6. Передовий досвід організації роботи в барах, що знаходяться на території студентських містечок.
6.1. Найбільш поширені види барів на території студентських містечок і особливості досвіду організації роботи обслуговування в них 37
6.2. Попит на послуги мережі ресторанного господарства при професійно-технічних навчальних закладах і проблема його задоволення 42
Висновок 44
Список використаної літератури 48
Додатки 50
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.


|