Банкет. Прийом з повним обслуговуванням дипломна
ЗМІСТ
Розділ І. Загальна частина.
1.1. Характеристика банкету 3
1.2. Сучасні тенденції в сервіровці столів 6
Розділ ІІ. Розрахунково-технологічна частина.
2.1. Порядок приймання замовлень для обслуговування 11
2.2. Меню. 15
2.3. Розрахунок столового посуду, приборів, білизни. 21
2.4. Послідовність сервіровки столів. 23
2.5. Процес обслуговування банкету. 25
Розділ ІІІ. Описати виробництво чаю і його види. Приготування і відпуск чаю. 29
Розділ ІV. Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, електробезпеки, виробничої санітарії, та особистої гігієни офіціанта, бармена. 38
Розділ V. Вирішення виробничих ситуацій при обслуговуванні відвідувачів. 45
Список використаної літератури
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.


|