Курсова робота на тему: "Вдосконалення технології обслуговування святкових заходів на підприємствах ресторанного бізнесу" написана і захищена в 2015 р. на відмінно
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
1.1. Поняття та суть бенкету, класифікація бенкетів 5
1.2. Основні етапи підготовчого процесу проведення бенкету у ресторані 9
1.3. Особливості обслуговування бенкет-чаю 13
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ У РЕСТОРАНІ «МЕРКУРІЙ».
2.1. Характеристика діяльності ресторану «Меркурій» 19
2.2. Дослідження видів бенкетів, що організовуються у ресторані «Меркурій» 21
2.3. Вивчення підготовчого процесу до обслуговування бенкету «жур-фікс» у ресторані «Меркурій» як різновиду бенкет-чаю 28
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ БЕНКЕТІВ У РЕСТОРАНІ «МЕРКУРІЙ».
3.1. Якість обслуговування – основний важіль успіху ресторану «Меркурій» 31
3.2. Новітні прийоми влаштування бенкету «жур-фікс» 34
ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39
ДОДАТКИ 41
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|