Технологія приготування соусів і тістечок дипломна робота
ЗМІСТ
Вступ. Основні напрямки розвитку кулінарії, кондитерського виробництва та галузей народного господарства.
1. Історія розвитку кулінарії 4
2. Науково-технічний прогрес розвитку кулінарії в громадському харчуванні 7
Розділ 1. Передові методи праці, нові технології, прогресивні інструменти та пристрої.
1.1. Передові методи праці, зміст і завдання наукової організації праці 14
1.2. Технологія приготування соусів та їх підбір 17
1.3. Технологія приготування тістечок 28
1.4. Прогресивні інструменти та пристрої 38
Розділ 2. Безпечні прийоми праці, раціональна організація робочого місця.
2.1. Раціональна організація роботи гарячого цеху 42
2.2. Раціональна організація роботи кондитерського та борошняних цехів 47
2.3. Безпечні прийоми праці та техніка безпеки на виробництві. Вимоги до особистої гігієни та промислової санітарії 53
Висновок 58
Список використаних джерел 60
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|