Процес формування та оцінки конкурентоспроможністі підприємства дипломна
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТА ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА.
1.1. Конкурентоспроможність підприємства: сутність та складові елементи 6
1.2. Конкурентність продукції як важлива складова конкурентоспроможності підприємства 16
1.3. Методи та показники оцінки рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства 22
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ДП «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЛІСГОСП».
2.1. SWOT-аналіз підприємства ДП «Старокостянтинівський лісгосп» 35
2.2. Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємства 41
2.3. Аналіз конкурентоспроможності та фінансових результатів діяльності підприємства ДП «Старокостянтинівський лісгосп» 45
РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ДП «СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЛІСГОСП».
3.1. Проблеми виробництва конкурентоспроможної продукції ДП «Старокостянтинівський лісгосп» 56
3.2. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції як передумови ефективного функціонування ДП «Старокостянтинівський лісгосп» 61
3.3. Обгрунтування стратегічних напрямків підвищення конкурентоспроможності ДП «Старокостянтинівський лісгосп» 66
ВИСНОВКИ 77
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 81
ДОДАТКИ 88
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 50 грн.
|