Дипломна: «Біф-Веллінгтон з овочами гриль та Marchand de Vin Sauce».
Дипломна написана у 2017 р та захищена на "відмінно"
План
РОЗДІЛ І
1.1. Вступ 3
РОЗДІЛ ІІ РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІНИЙ
2.1. Опис страви 7
2.2. Техноголія приготування Біф-Веллінгтон з овочами гриль 8
2.3. Технологія приготування Marchand de Vin Sauce 14
2.4. Вимоги до якості м'ясної страви та соусів 17
2.5. Правила оформлення столу та подача страви 19
2.6. Прогресивні інструменти, пристрої, обладнання 22
2.7. Вимоги до особистої гігієни та промислової санітарії 26
РОЗДІЛ ІІІ. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ 29
ВИСНОВОК 34
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
ДОДАТКИ 38
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 100 грн.
|