Банкет з частковим обслуговуванням офіціантів дипломна робота
ЗМІСТ
Розділ І. Загальна частина.
1.1. Характеристика банкету 3
1.2. Сучасні тенденції в сервіровці столів 5
Розділ ІІ. Розрахунково-технологічна частина.
2.1. Порядок приймання замовлень для обслуговування 9
2.2. Меню 13
2.3. Розрахунок столового посуду, приборів, білизни. 15
2.4. Послідовність сервіровки столів. 20
2.5. Процес обслуговування банкету. 21
Розділ ІІІ. Основні сорти джину і його виробництво. Асортимент приготування змішаних напоїв на основі джину 28
Розділ ІV. Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, електробезпеки, виробничої санітарії, та особистої гігієни офіціанта, бармена 33
Розділ V. Вирішення виробничих ситуацій при обслуговуванні відвідувачів 40
Висновок 45
ВАРТІСТЬ РОБОТИ - 30 грн.
|